Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

گروه صنعتی مینو در واکنش به خبری با موضوع تولید پفک تراریخته و نمایش تصویری از پفک نمکی مینو طی جوابیه‌ای نوشت:

به گزارش تسنیم گروه صنعتی مینو هم‌اینک پفک را در چهار کارخانه پارس مینو، مینو خرمدره، مینو شرق و مینو فارس تولید می‌کند و به هیچ عنوان از مسیر استانداردهای قانونی عدول نکرده و از مواد اولیه استاندارد و باکیفیت برای تولید پفک نمکی خود استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأکید گروه صنعتی مینو بر رعایت استانداردها آن‌چنان دارای اهمیت است که توسط مصرف کنندگان وفادار بارها و بارها به کاهش شوری پفک و کم بودن غلظت رنگ اعتراض شده است اما چون نمک و رنگ خوراکی به‌کار برده‌شده می‌بایست در حد استاندارد باشد، هیچ گاه، حتی با وجود درخواست مکرر مصرف کنندگان، از رعایت اصول استاندارد تخطی نکرده و همواره تولید محصولات سلامت‌محور را سرلوحه کار خود قرار داده است به‌گونه‌ای که پفک نمکی مینو به‌عنوان یک فرآورده حجیم‌شده بر پایه غلات جزو معدود محصولات این گروه غذایی است که تمامی فاکتورهای آن مطابق با استاندارد ملی شماره 2880 می‌باشد.

ترکیبات محصول پفک نمکی مینو شامل 62 تا 65 درصد بلغور ذرت است که با نیروی مکانیکی اکسترودرها ــ نیروهای مکانیکی کمترین تأثیر را بر روی ساختار مواد اولیه از جمله بلغور دارد ــ شکوفا شده و سپس بر روی آن 35 تا 38 درصد لعاب که شامل روغن، پودر پنیر، رنگ خوراکی، شیرخشک و نمک می‌باشد، در دمای تقریبی 45 درجه پاشش می‌گردد.

در ارتباط با تراریخته بودن محصول، به‌اطلاع می‌رساند که تمامی محصولات تولیدی در سراسر جهان که بخشی از ترکیبات آنها دانه و یا روغن سویا، ذرت، کلزا، کانولا و پنبه‌دانه باشد، تراریخته و یا اصلاح ژنتیکی می‌باشند، چرا که اصولاً از پایه و اساس این محصولات با اصلاح ژنتیکی به کاشت انبوه رسیده‌اند و تمام بذرهای موجود این محصولات اصلاح‌شده هستند! از این رو در حال حاضر بخشی از ترکیبات تمام محصولات شیرینی و شکلات، اسنک، روغن‌های مایع، جامد و نیمه‌جامد (بدون پالم)، تن ماهی و بخش اعظمی از تولیدات شرکت‌های تولید کننده مواد غذایی که مردم ایران و جهان روزانه آنها را مصرف می‌کنند، از دانه، روغن و بلغور سویا، ذرت، کلزا، کانولا و پنبه‌دانه تشکیل می‌شوند که همگی آنها محصولات تراریخته هستند.

درج عبارت «تراریخته» در ایالات متحده آمریکا که قطب اصلی تولید کننده این مواد است بلامانع می‌باشد، اما از سال 2016 اتحادیه اروپا تمام شرکت‌های تولیدی کشورهای این اتحادیه را ملزم به قید عنوان «تراریخته» بر روی محصولات کرد و در ایران نیز در سال 1397 تمامی شرکت‌ها ملزم به درج عنوان تراریخته بر روی محصولات خود شدند و طبق دستورالعمل وزارت بهداشت مکلف به قید این عنوان بر روی محصولات هستند.

بی‌شک، گروه صنعتی مینو که بارها التزام عملی خود را به قوانین جاری کشور و شفاف‌سازی برای مصرف کنندگان اثبات کرده است، این موضوع را نیز کتمان نکرده و با تأیید بخش‌هایی از گزارش آن خبرگزاری، اعلام می‌کند هیچ شرکت تولید کننده پفک، اسنک، اسنک‌پف و فرآورده حجیم‌شده بر پایه غلات در ایران وجود ندارد که از قاعده «تراریخته» مستثنی باشد و می‌بایست در جهت تبعیت از دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، این عنوان را درج کند و چنانچه هر تولید کننده دیگر نیز از این عنوان بر روی محصولات خود استفاده نکند تخلف انجام داده است و نهادهای نظارتی بی‌شک می‌بایست در این زمینه ورود کنند؛ اما بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته توسط این شرکت، بیش از 90 درصد شرکت‌های تولید کننده فرآورده‌های حجیم‌شده بر پایه غلات، عنوان «تراریخته» (اصلاح ژنتیک‌شده) را بر روی محصولات خود یا به‌صورت چاپ روی لفاف یا به‌صورت جت پرینت درج کرده‌اند؛ و مابقی نیز در چاپ جدید لفاف‌ها می‌بایست این عبارت را درج نمایند. اما متأسفانه خبرنگار محترم آن رسانه بدون بررسی میدانی از دیگر محصولات مشابه، این محصول را برای بهره‌برداری خبری استفاده کرده است.

بیان این نکته برای مصرف کنندگان پفک نمکی مینو ضروری است که گروه صنعتی مینو با هدف اثبات صداقت خود به مصرف کنندگان در اقدامی حرفه‌ای و رعایت حقوق مصرف کنندگان این عنوان را درج کرده است و به این نکته ایمان دارد که این حق مصرف کنندگان عزیز است تا از ترکیبات محصول اطلاع داشته باشند؛ اما ایمان داشته باشید «پفک نمکی مینو» بالاترین استانداردهای رسمی کشور را داراست.

در مورد استفاده از خوراک دام در محصولات اسنک‌پف، دو «برند» که پیش‌تر مراجع رسمی و ذی‌صلاح کشور آن را اعلام کردند، می‌بایست به‌اطلاع عموم عزیزان خواننده برسانیم که این دو شرکت هیچ ارتباطی با گروه صنعتی مینو ندارند و تخلف صورت‌گرفته توسط آن‌ها با برخورد مراجع رسمی روبه‌رو شد؛ البته این موضوع هیچ ارتباطی با بحث ذرت تراریخته ندارد که شایسته بود در این گزارش به آن پرداخته نمی‌شد تا مخاطب این احساس را نکند که شرکت مینو در این زمینه تخلف کرده است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۷۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند

به گزارش خبرآنلاین ؛محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

ایلنا در خبری نوشت: وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901820

دیگر خبرها

  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور