Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در اعلام برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت این شرکت، از طرح مطالعه امکان‌سنجی تولید زودهنگام میدان مینو نام برد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، جهانگیر پورهنگ ضمن ارائه اجمالی گزارش عملکرد این شرکت به مناسبت هفته دولت، درخصوص طرح‌ها و برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت این شرکت به مواردی از جمله ادامه عملیات پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل منطقه، تکمیل فرآیند تحویل و تحول تلمبه‌خانه غرب کارون، تحویل چاه‌ها و تأسیسات فرآورشی آزادگان شمالی (فاز اول)، طرح مطالعه امکان‌سنجی تولید زودهنگام میدان مینو، تعمیر چهار حلقه چاه نفتی و تکمیل یک حلقه چاه برای تزریق پساب در میدان نفتی دارخوین و ساخت انبارهای مرکزی مناطق عملیاتی غرب کارون اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اهدافی از جمله بهینه‌سازی هزینه‌های تولید و بهره‌برداری سریع‌تر از میدان‌های نفتی مشترک و سایر میدان‌های حوزه غرب کارون، استفاده حداکثری از امکانات و نیروهای متخصص بخش خصوصی، رسیدن به شرایط ایمن و بدون حادثه در عملیات و بهبود منابع انسانی متخصص، گفت: این شرکت با همراهی شرکت مهندسی و توسعه نفت و براساس برنامه‌های ابلاغی شرکت ملی نفت ایران، با شاخص بسیار خوب در حال تولید نفت ‌و ‌گاز، فرآورش و ارسال نفت به مبادی صادراتی و پالایشگاه‌های داخلی از میدان‌های نفتی دارخوین، آزادگان، جفیر، یادآوران و یاران است.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت نفت و گاز اروندان در تشریح مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت از ابتدای سال 98 تاکنون، به تحویل و تحول میدان نفتی آزادگان جنوبی، آغاز عملیات اجرایی احداث تأسیسات جمع‌آوری پروژه فروش گازهای مشعل واحد غرب کارون، آغاز فعالیت‌های توسعه‌ای میدان‌های نفتی سپهر و جفیر در قالب IPC، انجام اقدام‌های اولیه مربوط به تحویل و تحول تلمبه‌خانه غرب کارون، تحویل و تحول خط لوله ارسال گاز به کارخانه گاز و گاز مایع 3200 و نیروگاه غرب کارون (16 و 36 اینچ) و پیگیری طرح‌های توسعه میدان‌های نفتی سهراب، سوسنگرد و اروند، اجرای قرارداد حفاری و تکمیل سه حلقه چاه جدید و تعمیر و تکمیل 9 حلقه چاه موجود در میدان‌های تحت سرپرستی این شرکت، پیگیری‌های تکمیلی برای تعیین تکلیف و خاتمه پروژه‌های ناتمام، ارتقای مستمر سازمان متناسب با فعالیت‌های توسعه‌ای/ تولیدی و موفقیت در انجام کار بدون حادثه و در حد استانداردهای بین‌المللی اشاره کرد.
صیانت از محیط زیست
پورهنگ با تأکید بر اینکه این شرکت به لحاظ موقعیت عملیاتی توجه خاصی به حفاظت از محیط زیست دارد، گفت: شرکت نفت و گاز اروندان به سبب تزریق بخشی از گازهای همراه در مخازن نفتی، یکی از شرکت های کم آلاینده زیست محیطی قلمداد می‌شود، ضمن اینکه آغاز کارهای اجرایی احداث حوضچه بتنی دفن کنده‌های حفاری در منطقه دارخوین، پیگیری خرید و نصب سیستم پساب بهداشتی در واحدهای بهره‌برداری دارخوین و غرب کارون و آغاز عملیات احداث تأسیسات جمع‌آوری 50 میلیون فوت‌مکعب در روز از گازهای مشعل واحد بهره‌برداری غرب کارون در قالب طرح‌های فروش گاز را می‌توان از اقدام‌های زیست‌محیطی این شرکت برشمرد.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت نفت و گاز اروندان امضای قرارداد با شرکت مشاور برای دریافت گواهی مدیریت انرژی ایزو 50001 به‌منظور مدیریت بهینه انرژی و اجرایی شدن آن را از دیگر اقدام‌ها در سال گذشته عنوان کرد و در زمینه تعمیرات اساسی تأسیسات و تجهیزات واحدهای عملیاتی گفت: تعمیر اساسی ردیف یک بهره‌برداری و نمک‌زدایی واحد دارخوین و تعدادی از تجهیزات در واحد فرآورش غرب کارون و تعمیر برخی ماشین‌آلات از قبیل کمپرسور تزریق گاز، دیزل ژنراتور، پمپ، الکتروموتور و ترانس‌های برق از اقدام‌هایی بود که براساس جدول کاری زمان‌بندی انجام شد.
پورهنگ درباره فعالیت‌های شرکت نفت و گاز اروندان با هدف عمل به مسئولیت‌های اجتماعی نیز گفت: در بحران سیلاب و آبگرفتگی سال 98 این شرکت کمک‌های موثر و مستمری در سطح شهرستان‌های خرمشهر، شادگان، دارخوین و دشت آزادگان ارائه داد، به نحوی که به‌عنوان شرکت معین منتخب برگزیده شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت نفت و گاز اروندان میدان های نفتی تحویل و تحول بهره برداری غرب کارون حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد

رگولاتور آمریکا، یک مدیر نفتی ارشد آمریکایی را به دلیل دیدارهای محرمانه با تولیدکنندگان اوپک، تنبیه کرد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، مانع پیوستن اسکات شفیلد، مدیرعامل سابق شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» به هیات مدیره «اکسون موبیل» شد که پایونیر را با خرید ۶۰ میلیارد دلاری سهام، به مالکیت خود درآورده است.

این رگولاتور آمریکایی، شفیلد ۷۲ ساله را متهم کرده است اقدام هماهنگ با سایر شرکت‌های نفتی آمریکایی و اوپک را برای پایین نگه داشتن مصنوعی تولید نفت و افزایش سود شرکت‌های نفتی، هدایت کرده است.

کمیسیون تجارت فدرال در شکایت خود، به دیدارهایی که مقامات صنعت نفت شیل آمریکا و مقامات اوپک در سالهای اخیر داشته اند از جمله ضیافتهای شام خصوصی در کنفرانس انرژی هیوستون، اشاره کرده است.

مدیرانی که در این دیدارها حضور داشته اند، پیش از این، به رویترز گفته بودند در این دیدارها، درباره تقاضا برای نفت، ظرفیت مازاد تولید و الزامات سهامداران، گفتگو شده است.

شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» در دفاع از مدیرعامل سابق خود، اعلام کرد شفیلد در جهت منافع صنعت نفت و سرمایه گذاران این شرکت عمل کرده و اقداماتش، به افزایش تولید و صادرات نفت آمریکا کمک کرده است. شکایت کمیسیون تجارت فدرال، منعکس کننده سوءبرداشت اساسی از بازارهای نفت آمریکا و جهان و قرائت نادرست از ماهیت و نیت اقدامات آقای شفیلد بوده است.

کمیسیون تجارت فدرال اعلام کرد نخستین شام شیل و اوپک در مارس سال ۲۰۱۷ برگزار شد که توسط محمد بارکیندو، دبیرکل وقت اوپک پس از شکست این گروه در جنگ قیمت علیه نفت شیل آمریکا، ترتیب داده شد و می خواست به نحوه عملکرد صنعت نفت شیل آمریکا پی ببرد و مراسمهای شام بعدی در کنفرانس انرژی هیوستون، اوپک را با مدیران عامل شرکت‌های نفت شیل آمریکا، سر یک میز نشاند.

اعضای اوپک از اینکه شرکت‌های آمریکایی با چه سرعتی، از ضررهای ناشی از جنگ قیمتی بر پا شده توسط اوپک، بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ که به ده‌ها ورشکستگی انرژی در آمریکا منجر شده بود، بهبود یافته بودند، متحیر شده بودند.

اما صنعت شیل با سرمایه‌گذاری‌های سنگین، به سرعت احیا شد و ظرف مدت چند سال، آمریکا را به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل کرد. این کشور در سال میلادی گذشته، ۱۲.۹ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد.

اوپک در سال ۲۰۱۷، تولید خود را کاهش داد و مازاد عرضه در بازار را که باعث کاهش قیمت‌های جهانی شده بود، کاهش داد و پیروزی را به تولیدکنندگان آمریکایی واگذار کرد. اما در سال ۲۰۲۰، پس از کاهش شدید تقاضا به دلیل قرنطینه های دوران کرونا، مازاد عرضه به بازار بازگشت.

بر اساس گزارش رویترز، شفیلد در مورد تمایل خود برای فاصله گرفتن از چرخه های رونق و رکودی که تجارت نفت آمریکا را گرفتار کرده بود، صحبت کرد و به یک مدافع صریح اولویت دادن به سوددهی به سهامداران به جای افزایش تولید، تبدیل شد.

وی در مورد تماسهای خود با مقامات آرامکوی عربستان سعودی و سایر اعضای شیل شام در نشستهای اوپک در وین صحبت کرده است. شفیلد در مصاحبه با رویترز در مارس ۲۰۲۳ گفت پایونیر، دو بار میزبان مقامات سعودی بوده و عملیات و شیوه های تجاری شرکت را برای آنها توضیح داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد