Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید، به ادعاهای مطرح شده در برخی فیلمهای موجود در شبکه های اجتماعی واکنش نشان داد.

به گزارش برنا، اخیراً فیلمی از اعتراض چند تن از ایثارگران در مقابل مجلس شورای اسلامی منتشر شده است که در آن مدعی شده‌اند سازمان اقتصادی کوثر صاحب 13 نیروگاه است و 86 درصد از تولید مرغ و تخم مرغ کشور را در دست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پیگیری صحت این اظهارات با یکی از مسئولان سازمان اقتصادی کوثر که مجموعه اقتصادی متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران است گفتگو کردیم.

سازمان تنها 75 درصد سهم یک نیروگاه را دارد نه 13 نیروگاه!

جواد وکیلی، معاون اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر، در پاسخ به خبرنگار ما درباره ادعای مالکیت سازمان بر 13 نیروگاه گفت: سازمان اقتصادی کوثر در حال حاضر سهامدار ۷۵ درصد نیروگاه زاگرس است که عملاً با توجه به تعلق ۲۵ درصد از سهام آن به مردم، حتی یک شرکت نیروگاهی را هم به صورت کامل در اختیار ندارد و کمتر از یک نیروگاه در اختیار سازمان اقتصادی کوثر است. در بازار سرمایه نیز کمتر از ۵ درصد سهام نیروگاه دماوند در اختیار سازمان است که در معاملات بورس اوراق بهادار خریداری شده است. جمعاً در پرتفوی سرمایه‌گذاری سازمان، کمتر از یک نیروگاه داریم و ما به هیچ عنوان صاحب نیروگاه کامل نیستیم چه برسد به اینکه 13 نیروگاه داشته باشیم.

ادعای عجیب درباره سهم بنیاد از تولید گوشت مرغ

وی با تکذیب ادعای عجیب تولید 86 درصد مرغ کشور توسط بنیاد شهید گفت: سازمان اقتصادی کوثر از گوشت مرغ تولید و توزیع شده بازار که به صورت گرم و منجمد توزیع می شود، کمتر از یک درصد و کمی بیشتر از نیم درصد سهم دارد. در خصوص تولید جوجه یک روزه گوشتی که آن هم فقط مورد نیاز مرغداری‌های کشور است، سهم تولید سازمان سهم بیشتری است.

بنیاد شهید حتی یک سهم هم در شرکت مینو ندارد

معاون اقتصادی سازمان کوثر همچنین مالکیت بنیاد شهید بر شرکت مینو را رد کرد و توضیح داد: سهامدار اصلی کارخانجات مینو، گروه اقتصادی و خودکفایی آزادگان است که نماد «خودکفا» را در بازار سرمایه دارد و مجموعه‌ای از سهامداران آزاده‌ای هستند که در سال‌های قبل با هم یک مجموعه اقتصادی تشکیل دادند و حتی زیر مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیستند و یک شرکت تقریباً خصوصی است. سهامداران آن جمعی از ایثارگران هستند که شخصاً سهام را خریداری کردند و این شرکت هیچ ارتباطی به سازمان اقتصادی کوثر و مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران ندارد. مجموعه اقتصادی و خودکفایی آزادگان، شرکت‌هایی مثل شرکت پخش قاسم ایران، شرکت صنعتی پارس مینو، گروه صنعتی مینو و غیره را دارد. البته گروه خدمات مالی و مدیریت معین آزادگان و پنج درصد شرکت سرمایهگذاری ملی ایران که وابسته به بانک ملی است سهامداران مجموعه کارخانه مینو هستند. یقیناً می‌شود گفت که در مجموع هیچ سهمی حتی یک سهم از مجموعه گروه مینو در اختیار سازمان اقتصادی کوثر و بنیاد شهید نیست.

درآمد سازمان کوثر به کجا می رود و چه می شود؟

وکیلی در واکنش به اظهارات یکی از حاضران در تجمع مقابل مجلس که مدعی است هلدینگهای بنیاد شهید به ایثارگران چیزی نمی دهند گفت: سازمان اقتصادی کوثر یک نهاد اقتصادی است که ذیل بنیاد شهید و امورایثارگران فعالیت می کند. این مجموعه به صورت هیأت امنایی اداره می شود و اعضای هیأت امنا مدیرعامل این مجموعه را انتخاب می کنند. سالانه جلسه‌ای به عنوان جلسه مجمع سازمان با حضور هیأت امنا برگزار می شود که در این جلسه صورت‌های مالی سالانه بررسی شده و بودجه تخصیص یافته برای سال بعد بررسی و تصویب و به سازمان ابلاغ می شود. سازمان موظف است بر اساس بودجه ابلاغ شده با صرف منابع و انجام هزینه، به یک میزان سود مشخص شده در بودجه دست پیدا کند. این سود مشخص شده، طبق قوانین با نظر هیأت امنا در مجمع تقسیم می‌شود که غالبا بخشی از آن به بنیاد شهید و امور ایثارگران تخصیص پیدا می کند و بخشی دیگر صرف سرمایه‌گذاری مجدد، تعمیر و نگهداری سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و همچنین هزینه‌های مجموعه خواهد شد. بنیاد شهید هم بر اساس اولویت‌های خود برای خدمت‌رسانی به ایثارگران از محل سود کسب شده اقدام می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران معاون سهام سرمایه دماوند گوشت بنیاد شهید ایران مجلس بودجه بنیاد شهید دماوند سهام شبکه های اجتماعی گوشت بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمان اقتصادی کوثر یک نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۱۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد

به گزارش قدس آنلاین، مراسم افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد عصر دیروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت) در محل این مجتمع با حضور یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، علیرضا تاج‌فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان استان، محسن داوری، فرماندار مشهد و علیزاده، مالک مجموعه‌ موج‌های آبی مشهد برگزار شد.

محمدرضا علیزاده، مدیر مجموعه ورزشی موج‌های آبی مشهد در این مراسم اظهار کرد: بزرگ‌ترین جکوزی کشور را براساس نیازسنجی های موجود در مجموعه موج‌های آبی ایجاد کردیم. باتوجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد مخاطب ما را زائران و مسافران تشکیل می‌دهند، به همین منظور یک نیازسنجی دقیق انجام شد و متوجه شدیم قشر بالای ۴۵ سال ما که از این مجموعه استفاده می کنند نیاز به فضایی برای تفریح و البته ورزش دارند، به همین منظور تصمیم گرفتیم بزرگ‌ترین جکوزی کشور را هم در مجموعه آبی خودمان راه اندازی کنیم و خدمات جدیدی را به علاقه مندان ارائه دهیم.

وی افزود: این مجموعه افزون بر ۳۵۰ میلیارد ریال هزینه داشت که باتوجه به شرایط موجود امیدواریم پاسخگوی نیاز مراجعان محترم باشیم.  به طور متوسط ۶ ساعت و نیم میزبان هر فرد هستیم و تمام تلاش و امکانات خود را به کار می‌گیریم که بهترین امکانات را با بهترین شرایط در اختیار مراجعین بگذاریم.

نظری، استاندار خراسان رضوی نیز در بخشی از این مراسم گفت: این پروژه که توسط موج‌های آبی بنا شده، نماد مشارکت مردم در حل مسائل کشور از جمله مسئله کمبود برق و استفاده از حداقل امکانات است. به عنوان مثال پشت بام‌ها فضاهایی هستند که کمترین استفاده را از آن‌ها می‌کنیم و به نوعی جزو فضای پرت مجموعه‌ها محسوب می‌شوند اما دوستان در مجموعه موج‌های آبی نشان دادند با برنامه‌ریزی و کار کارشناسی شده می‌توان از همین فضا هم بهترین استفاده‌های درآمدی را داشت.

حمیدرضا خداشناس

دیگر خبرها

  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • ادعای حامیان رژیم اسرائیل: جورج سوروس پول اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا را می‌دهد!
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد